Meniu
Cos de Cumparaturi

Garantie

SC CLIMA SOLUTION PROVIDER SRL asigura buna functionare a produselor livrate atat in perioada de garantie cat si in perioada postgarantie (egala cu durata medie de functionare a produsului respectiv). In perioada de garantie, furnizorul suporta in totalitate contravaloarea manoperei si a pieselor de schimb, numai in vederea inlaturarii defectelor de fabricatie. In perioada de postgarantie, se vor asigura, contra cost, piesele de schimb si service-ul necesar.


CONDITII DE GARANTIE:


·        Aparatul este considerat in perioada de garantie, incepand cu data intocmirii actului de vanzare.


·        Modalitatea de asigurare a garantiei oferita de firma SC CLIMA SOLUTION PROVIDER SRL consta in repararea produsului.


·        Defectiunile aparute in afara termenului de garantie ca urmare a unor vicii ascunse dovedite, se repara gratuit de catre vanzator.


·        Produsul beneficiaza de o garantie comerciala  standard pe care o gasiti in specificatiile tehnice din dreptul fiecarui produs afisat pe site-ul noastru.


·        Durata medie de viata a echipamentelor de aer conditionat este de 5 ani


·        Garantia comerciala standard conform tabelului de mai sus se acorda numai in conditiile instalarii aparatului de aer conditionat in mediu casnic sau birouri, folosind un traseu de lungime mai mica sau egala cu lungimea maxima indicata in manualul de instalare al aparatului.


·        In cadrul termenului de garantie se asigura transportul produselor defecte.


·        Garantia comerciala se reduce la 12 luni  in urmatoarele cazuri:


-         Instalarea aparatului de aer conditionat s-a efectuat folosind un traseu frigorific cu lungimea mai mare decat lungimea maxima impusa de producator si descrisa in manualul de instalare


-         Instalarea aparatului sa efectuat in medii neconforme, camera tehnice si de server, camera cu umiditate crescuta,  fabrici, laboratoare, medii cu praf, pulberi, scame, substante chimice, uleiuri, vopseluri, solventi, acizi, substante corozive;


-         Instalarea aparatului sa efectuat pe hol pentru a racii tot imobilul, in bucatarie sau camera de baie


·        Produsele de folosinta indelungata care inlocuiesc produsele defecte in cadrul termenului de garantie, vor beneficia de un nou termen de garantie care va incepe de la data preschimbarii produsului.


·        Garantia oferita de firma SC CLIMA SOLUTION PROVIDER SRL, produsului procurat de dumneavoastra, se pierde in unul din urmatoarele cazuri:


1. Defectiuni datorate transportului, depozitarii sau manipularii necorespunzatoare.


2. Defectiuni aparute in urma:


-      Conectarii aparatului la o prize fara impamantare


-      Conectarii aparatului la o retea electrica cu intreruperi frecvente de alimentare.


-      Conectarii aparatului la prize improvizate sau in extensii multiple.


-      In conditiile in care se constata deteriorarea componentelor echipamentului de aer conditionat din cauza socurilor de tensiune/current, remedierea defectiunilor nu va fi acoperita de garantia oferita de importator/vanzator, aceasta efectuandu-se contra cost la cerea beneficiarului


-      Introducerii sau scoaterii conectorilor aparatului in timpul functionarii.


-      Amplasarii aparatului in conditii necorespunzatoare de temperatura si umiditate.


-      Lovirii aparatului


-      Distrugerea sigiliului sau a etichetelor de identificare, serii sterse sau modificate


3. Defectiuni si pagube datorate neglijentei si calamitatilor naturale.


4. Pierderea certificatului de garantie.


5. Daca nu se va respecta calculul termic pentru alegerea echipamentului (aparatul sa fie subdimensionat). Calculul este urmatorul: Volumul camerei in mc x 120-150 btu/h (in functie de asezare si aport termic) + aportul surselor de caldura din incinta.


6. Instalarea de catre o firma neautorizata de catre SC CLIMA SOLUTION PROVIDER SRL.


·        In cazul instalarii de catre alta firma, aparatul nu beneficiaza de garantia montajului (pierderi de freon, vicii de montaj (nu curge apa afara, scurt circuit la legaturile electrice).


·        Firma care asigura montajul echipamentului isi asuma garantia aparatului, eventualele deplasari/constatari si reparatii in garantie. SC CLIMA SOLUTION PROVIDER SRL asigura doar piesele de schimb necesare reparatiei in perioada garantiei.


·        Constatarea defectiunii semnalate se  va face  in termenul de 7 zile lucratoare de la data inregistrarii. Operatiile de service se executa in termen de 20 zile lucratoare de la data constatarii defectiunii.


·        Clientul are obligatia de a plati transportul echipei de interventie, in cazul in care locatia unde a fost montat echipamentul de climatizare nu se afla in Bucuresti

AerConditionatRapid.ro foloseste cookies (doar minimul necesar pentru functionarea normala a site-ului si pentru comenzile plasate). Detalii aici