Meniu
Cos de Cumparaturi

Verificare / Intretinere Aer Conditionat

Verificare / intretinere aer conditionat

Toate aparatele de aer conditionat au nevoie de verificari periodice pentru a se asigura ca functioneaza in parametrii normali, cat si pentru siguranta in exploatare a acestora.

Operatiuni de verificare / intretinere periodice:

  • Verificarea legaturilor hidraulice. Se verifica legaturile sa fie stranse, cat si holederele sa nu fie crapate datorita imbatranirii materialelor
  • Verificare legaturilor electrice. Se verifica regletele de legatura sa nu fie slabit unul sa mai multe cabluri, se verifica mufele de conexiune de pe placile electronice. Un defect de acest fel, poate provoca functionarea necorespunzatoare, defectarea aparatului sau chiar un incendiu.
  • Presiunea agentului frigorific. Se verifica cu ajutorul manometrului special presiunea agentului frigorific din instalatie. Functionarea fara agent frigorific sau cu cantitate insuficienta, poate provoca defectarea compresorului. Daca este nevoie, se va completa sau chiar inlocui in totalitate agentul frigorific.
  • Parametrii de functionare. Se verifica temperatura de intrare, temperatura de iesire, presiunea agentului frigorific, treptele de viteza de la unitatea interioara, viteza ventilatorului de la unitatea exterioara. 

 

Societatea noastra ofera servicii complete de verificare/intretinere si reparatii aparate de aer conditionat. Avem echipe specializate care va pot ajuta indiferent ce problema aveti cu echipamentele de climatizare.
AerConditionatRapid.ro foloseste cookies (doar minimul necesar pentru functionarea normala a site-ului si pentru comenzile plasate). Detalii aici